בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

15 הארוחות העסקיות הטובות של 2016

המנות קטנות, כל תוספת כרוכה בתשלום והקינוח במחיר של כל הארוחה. אם גם לכם יש תחושה שהארוחות העסקיות בישראל נהפכו בשנים האחרונות למלכודות פוטנציאליות, אתם לא לבד. ובכל זאת, עומר שוברט מסכם שנה עם 15 הארוחות הטובות וההוגנות

12תגובות
צלע חזיר עם בייקון ומנצ'נגו ב"הוטל מונטיפיורי"
שירן כרמל

ארוחות עסקיות בישראל הן מלכודות פוטנציאליות. מנות ראשונות שמצטמקות לממדים מיניאטוריים, תפריטים מפתים ב-60 שקל שמתבררים כהכנה לתוספת וקינוחים שעולים כמו כל העסקית (ומגיעים בגודל שצוחק על כל העסק). וזה עוד לפני שניסו לדחוף לחשבון מים בתשלום, לחייב על הלחם ולעשות טובה שבכלל לוקחים הזמנה. אחרי הכל, מדובר במלצר שנתקע עם משמרת צהריים. ובכל זאת, נמצאו כמה מקומות להיאחז בהם. משייה וסנטה קתרינה, שאחרי יותר מדי זמן החלו לפעול גם בצהריים, ועשו את זה כמו שצריך, עם עסקיות משתלמות, נדיבות ובעיקר טעימות; מלון...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו