שבע שנים אחרי: האם למחניודה עדיין יש את זה?

בשעתה, מחניודה היתה פורצת דרך וקיבעה את מעמדה ככזו שלא מפסיקה להתחדש ולהתרחב, ואת הדיה שומעים ברחבי העולם. האם אחרי שנה קשה מאוד מבחינה קולינרית, מחניודה עדיין מצילה את כבודה של ירושלים?

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים16
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

לפני כשבע שנים נפתחה ברחוב בית יעקב מסעדה בשם "מחניודה". זמן לא רב לאחר מכן בא לאוויר העולם המדור "אוכלים צהריים". המפגש בין השניים התרחש לראשונה בגיליון ערב ראש השנה של "כל העיר" בשנת 2010, כשהגענו לארוחת טעימות על הבר כדי להבין לראשונה על מה כל הרעש והמהומה. מחניודה הלכה וגדלה, אנחנו המשכנו לאכול צהריים ועשינו לנו מסורת – מדי שנה, בראש השנה, אנחנו מגיעים לארוחת טעימות על הבר על מנת לסכם שנת אוכל ירושלמית. הפעם זהו הביקור השישי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ