בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שבע שנים אחרי: האם למחניודה עדיין יש את זה?

בשעתה, מחניודה היתה פורצת דרך וקיבעה את מעמדה ככזו שלא מפסיקה להתחדש ולהתרחב, ואת הדיה שומעים ברחבי העולם. האם אחרי שנה קשה מאוד מבחינה קולינרית, מחניודה עדיין מצילה את כבודה של ירושלים?

16תגובות
לאכול את הכל בידיים ולהתלכלך כמה שיותר
מאיר אליפור

לפני כשבע שנים נפתחה ברחוב בית יעקב מסעדה בשם "מחניודה". זמן לא רב לאחר מכן בא לאוויר העולם המדור "אוכלים צהריים". המפגש בין השניים התרחש לראשונה בגיליון ערב ראש השנה של "כל העיר" בשנת 2010, כשהגענו לארוחת טעימות על הבר כדי להבין לראשונה על מה כל הרעש והמהומה. מחניודה הלכה וגדלה, אנחנו המשכנו לאכול צהריים ועשינו לנו מסורת – מדי שנה, בראש השנה, אנחנו מגיעים לארוחת טעימות על הבר על מנת לסכם שנת אוכל ירושלמית. הפעם זהו הביקור השישי. יהונתן: כשיצאנו לדרך עם המסורת הזו לא היינו צריכים להסביר למה....

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו