בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפרופיטרולים הכי עילאיים בפטיסרי הפריזאי המושלם

בימים שגם שפי הקינוחים הדגולים של פריז נותנים דעתם בעיקר לסניפים בטוקיו, דובאי ומוסקבה, בולט - כמו פרופיטרול קרמל יפה תואר - הפטיסרי הקטן, האלגנטי, הנפלא של מורי יושידה ברובע השביעי

19תגובות
מאפים של יושידה מפריז

יש מעט סוגי תמונות חו"ל שמעוררים ערגה דומה לזו שמעוררות תמונות של חלון ראווה של פטיסרי פריזאי. אח, נפלטת מבלי משים אנחה, אח. ומכל כך הרבה סיבות. ופתאום סתיו פריזאי מוזהב (נכון שבתמונות אוכל מפריז תמיד סתיו?) ואיב מונטאן שר ברקע, ואתה מיטיב את האשארפ על צווארך, מצטמרר קמעה ופוסע לתוך התמונה. ומיד: מכת הריח. הקצפות, והקרמים, והפירות. והאדומים והירוקים והצהובים. וניחוח החמאה החמים הזה, שמלווה אותך לכל אורך היום. ואולי מוטב להשאיר את זה ככה. כי כמו כל כך הרבה דברים בתרבות הוויזואלית העכשווית, גם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו