בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אתם רעבים? זה הזמן לקפוץ ל"נח ביסטרו"

"נח ביסטרו" היא מסעדה של טעמים ברורים, מובהקים, בלי הרבה שטויות והתחכמויות. כזו שאפשר להצטער בה רק על דבר אחד: שלא הגעתם יותר רעבים

57תגובות
נוח ביסטרו - פנים המסעדה
מוטי מילרוד

כשבנאדם קורא למנה שלו "פירה תירס טרי" ולא "פולנטה מעוללי תירס" או איזו שטות דומה, אתה מבין כבר ממבט ראשון שיש עם מי לדבר. ו"נח ביסטרו", הצאצא החדש למשפחת "יהלומה בנמל", הוא בהחלט מקום שיש בו עם מי לדבר. סלט פאטוש וראשי קלמארי, גבינת המאירי ומרמלדת שומר, פפרדלה צוואר טלה וסלט תאנים, ירקות שורש ורביולי מנגולד. אתה קורא והריר נוזל. תפריט שלא מתחכם ולא מתרפס אלא אומר בקול צלול ובהיר: כאן מבשלים מטבח ישראלי עכשווי. ואתה קורא את הצירופים ומצטער רק על דבר אחד: שלא הגעת יותר רעב. "לחמניות גזר וסלק, לחם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו