שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אתם רעבים? זה הזמן לקפוץ ל"נח ביסטרו"

"נח ביסטרו" היא מסעדה של טעמים ברורים, מובהקים, בלי הרבה שטויות והתחכמויות. כזו שאפשר להצטער בה רק על דבר אחד: שלא הגעתם יותר רעבים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

כשבנאדם קורא למנה שלו "פירה תירס טרי" ולא "פולנטה מעוללי תירס" או איזו שטות דומה, אתה מבין כבר ממבט ראשון שיש עם מי לדבר. ו"נח ביסטרו", הצאצא החדש למשפחת "יהלומה בנמל", הוא בהחלט מקום שיש בו עם מי לדבר. סלט פאטוש וראשי קלמארי, גבינת המאירי ומרמלדת שומר, פפרדלה צוואר טלה וסלט תאנים, ירקות שורש ורביולי מנגולד. אתה קורא והריר נוזל. תפריט שלא מתחכם ולא מתרפס אלא אומר בקול צלול ובהיר: כאן מבשלים מטבח ישראלי עכשווי. ואתה קורא את הצירופים ומצטער רק על דבר אחד: שלא הגעת יותר רעב. "לחמניות גזר וסלק, לחם שאור, רליש פלפלים ואיולי זיתים"; "גספאצ'ו עגבניות, ירקות טריים, בולגרית המאירי וחזרת"; "ברוסקטה ארטישוק ירושלים (הם יודעים, הם יודעים!), עגבניות צלויות, גבינת עזים ורוטב אגוזים". ואתם יודעים מה? אפשר להרגיש את הטעמים דרך המלים. כי זה חלק מהסוד. ערב במסעדה צריך להיות דינמי: קודם כל גירוי, ואחר כך פלרטוט ורק אז: סיפוק. ו"נח ביסטרו" עושים את זה כל כך יפה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ