טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשאין תחרות אמיתית מסביב ב"מקום של בשר" ימשיכו להגיש סטייקים סבירים ותוספות בינוניות

כשהסטייק במנה העיקרית הוא רק בסדר גמור, מסעדה עם שם כמו "מקום של בשר" נדרשת לחשבון נפש עמוק ולבדיקת תג המחיר

41תגובות
אנטרקוט במקום של בשר
עומר שוברט

לעתים יש להתייחס לדברים כפשוטם: מקום של בשר, למשל. וזה אפילו יכול לעבוד. כי כשמדובר בבשר, המסביב באמת פחות חשוב. אבל כדי להעלים לחלוטין את חשיבות המסביב, נדרשת מצוינות מסוימת. לאו דווקא עילאיות חד פעמית, לא צריך להיות חזירים גם כשמדובר בבשר, אבל מצוינות משביעת רצון. כזאת שתותיר את אותה תחושת נינוחות נעימה המתפשטת בגוף לאחר עיכול של נתח ראוי. כי כשחושבים על זה, ומשום מה לא חושבים על זה יותר מדי - והטבעונים יכולים לנכס לעצמם גם את  זה - אין מספיק מקומות טובים של בשר במרכז תל אביב. לפחות לא כאלה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true