כשאין תחרות אמיתית מסביב ב"מקום של בשר" ימשיכו להגיש סטייקים סבירים ותוספות בינוניות

כשהסטייק במנה העיקרית הוא רק בסדר גמור, מסעדה עם שם כמו "מקום של בשר" נדרשת לחשבון נפש עמוק ולבדיקת תג המחיר

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

לעתים יש להתייחס לדברים כפשוטם: מקום של בשר, למשל. וזה אפילו יכול לעבוד. כי כשמדובר בבשר, המסביב באמת פחות חשוב. אבל כדי להעלים לחלוטין את חשיבות המסביב, נדרשת מצוינות מסוימת. לאו דווקא עילאיות חד פעמית, לא צריך להיות חזירים גם כשמדובר בבשר, אבל מצוינות משביעת רצון. כזאת שתותיר את אותה תחושת נינוחות נעימה המתפשטת בגוף לאחר עיכול של נתח ראוי. כי כשחושבים על זה, ומשום מה לא חושבים על זה יותר מדי - והטבעונים יכולים לנכס לעצמם גם את  זה - אין מספיק מקומות טובים של בשר במרכז תל אביב. לפחות לא כאלה שפתוחים בצהריים. וגם טרנד השיפודיות המפונפנות מתברר כאכזבה שלא ממש עונה על הצורך. והצורך בסטייק טוב עדיין קיים. גם בצהריים. גם במרכז תל אביב. והוא ניכר בתפוסה הנאה במקום של בשר. כי כשאין אלטרנטיבות, אפשר להמשיך להגיש סטייקים סבירים ותוספות בינוניות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ