בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה הקטנה-גדולה הכי מסקרנת שפועלת כאן היום

כגודל העונג כך גודל ההשתוממות שמעוררת "ברוט"

72תגובות
מסעדת "ברוט"
תומר אפלבאום

אם היה לי אורח מחו"ל שהיה מבקש שאקח אותו למקום אחד כדי שהוא יוכל להבין מה כל הרעש סביב מטבח ישראלי, קרוב לוודאי שהייתי לוקח אותו ל"ברוט". ודווקא בגלל השקט. לא רק מפני ש"ברוט" עושה אוכל עדכני, מקורי ופנטסטי בלי לעשות מזה – ובעיקר: בלי לעשות מעצמה – עניין, אלא גם בגלל תכונה אחרת של "ברוט", תכונה שכמעט ונכחדה במסעדות שלנו. "ברוט" היא המסעדה הראשונה שבה נתקלתי זה זמן שלא מפחדת להיות סקרנית. איכשהו, גם המסעדות הטובות שלנו נראות כאילו איבדו את הסקרנות. הן יודעות מה טוב, הן יודעות במה הן טובות, הן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו