הבלגן שמפריע לפיצה הכי מעודנת בתל אביב

תפריט הצהריים של ״הפיצה״ מציע הרבה יותר מדי סוגים של דילים וקומבינות וזה הדבר האחרון שאתה מצפה לפגוש במקום ששמו וצורתו משדרים כל כך הרבה פשטות

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט

פיצה לא נתפסת אצלי כאפשרות צהריים לגיטימית. לא יודע למה. ומתברר שזה לא רק אני. מסקר פרוביזורי שערכתי (״מה קשור פיצה עכשיו?״), עולה כי לבני אדם יש נטייה לבצק עגול עם תוספות בעיקר לעת ערב. בצהריים הם רוצים משהו ״רציני״ יותר. בטח אם הם כבר מתיישבים במסעדה. אולי זה מקור הבעיה: הפיצות שלנו לא מספיק רציניות. הן טראשיות, מסיבתיות, טובות בעיקר לטייק אוואי או לארוחת ערב קלילה ובלתי מחייבת. הן מוגשות בלי טקס. ובלי טקס, זה לא רציני. בכל מקרה, זו בעיה של מישהו אחר. בא לי החשק לפיצה. בצהריים. וב״הפיצה״ בבוגרשוב יש גם פיצה ונהדרת וגם שלל ארוחות עסקיות שונות ומשונות. ולא בטוח שזה ממש מסתדר ביחד. פיצה זה בסך הכל עניין די פשוט.  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ