בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הבלגן שמפריע לפיצה הכי מעודנת בתל אביב

תפריט הצהריים של ״הפיצה״ מציע הרבה יותר מדי סוגים של דילים וקומבינות וזה הדבר האחרון שאתה מצפה לפגוש במקום ששמו וצורתו משדרים כל כך הרבה פשטות

15תגובות
הפיצה בבוגרשוב
עומר שוברט

פיצה לא נתפסת אצלי כאפשרות צהריים לגיטימית. לא יודע למה. ומתברר שזה לא רק אני. מסקר פרוביזורי שערכתי (״מה קשור פיצה עכשיו?״), עולה כי לבני אדם יש נטייה לבצק עגול עם תוספות בעיקר לעת ערב. בצהריים הם רוצים משהו ״רציני״ יותר. בטח אם הם כבר מתיישבים במסעדה. אולי זה מקור הבעיה: הפיצות שלנו לא מספיק רציניות. הן טראשיות, מסיבתיות, טובות בעיקר לטייק אוואי או לארוחת ערב קלילה ובלתי מחייבת. הן מוגשות בלי טקס. ובלי טקס, זה לא רציני. בכל מקרה, זו בעיה של מישהו אחר. בא לי החשק לפיצה. בצהריים. וב״הפיצה״...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו