בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"פלורנטין האוס" מביאה ממטבח הרחוב האסיאתי מרכיב חשוב: אוכל צריך להיות כיף

בין כל קלישאות "אוכל הרחוב האסיאתי" שסביבה, "פלורנטין האוס" מצליחה להציע אוכל אסיאתי כהלכתו, מהסוג שהיה מסוגל להוציא חיוך אפילו מסגפן הודי באמצע פולחן שיווה

36תגובות
"פלורנטין האוס"
תומר אפלבאום

בתקופה האחרונה יש חידוש מרתק בשיח המסעדות שלנו. הודעות לעיתונות שוב אינן עוסקות בפתיחת מסעדות, אלא בפתיחתן העתידית. "בעוד חצי שנה תיפתח..."; "כך (המיתולוגי) וכך (הלוהט) חברו ומחפשים מקום"... עוד ביטוי, מן הסתם, לנטייה הכללית שלנו כרגע לא לעסוק במציאות אלא בכל מה שמאפשר בריחה ממנה. כנוהג שבעולם, השיח החדש הזה (נקרא לו "עתידות") הביא עמו את הקלישאות המיוחדות לו. הבולטת שבהן, כמובן, היא: "חומרי גלם משובחים בתמחור שפוי", שזו, בעצם, דרך לומר שהמסעדה הולכת להיות יקרה פחד. חומרי גלם משובחים עולים הון...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו