בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עקיצה ב-60 דקות: איך קיבלתי חשבון של יותר מ-600 שקל בארוחת צהריים בצפרה?

כשהמלצרית הציעה לטעום מ"ארוחת הפתעות" של צפרה, אף אחד לא ציפה שזה ייגמר עם כזה חשבון ועוד על ארוחה בינונית

180תגובות
מסעדת צפרה של השף אבי קונפורטי
אביעד הרמן

״אתם רוצים לעשות את החוויה של צפרה?״. מה זה החוויה של צפרה? ״שהמלצרית בוחרת עבורכם את המנות״. נשמע נחמד, אבל באנו לעסקית. ״אין בעיה, אפשר לעשות את זה גם בעסקית״. זה לא ייגמר עם חשבון מנופח? שמענו כמה סיפורים. ״לא, לא, אפשר בעסקית. אתם נותנים כיוונים, מה אתם אוכלים, מה לא אוכלים, חריף, לא חריף, ואני בוחרת את המנות״. אם זה בעסקית, אז בסדר. אנחנו אוכלים הכל. מה תבחרי לנו? ״נו, כל העניין שזה בהפתעה. נתחיל במנות קטנות, מה שאפשר לשלב לכם בעסקית, אחר כך נבחר את הגדולות ונמשיך לפי כמה שתהיו רעבים״. זה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו