בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך המקום הזה מחזיק מעמד כל כך הרבה זמן?

השווארמה נטולת טעם, הפיתות יבשושיות, השניצל תעשייתי והקשר למטבח התימני הוא מקרי בהחלט. אז איך "הלו תימן", המקום הוותיק ביציאה מירושלים עמוס כל כך הרבה שנים?

10תגובות
שווארמה בהלו תימן
ארנון בוסאני

עמית: יש מקום אחד בעיר שכבר המון שנים, בעצם מהיום הראשון של המדור, מלווה אותנו בתור קוריוז. כזה שאנחנו עוברים לידו כמעט בכל שבוע ותמיד אומרים - מתי יגיע היום שלא תהיה לנו ברירה אלא לאכול כאן. יהונתן: האם אתה מתכוון לנשק יום הדין של חברנו יונתן סידון, העורך הראשון של המדור? עמית: אני מתכוון בדיוק לזה. יהונתן: נסביר לקוראים שלסידון היתה סוג של בדיחה קבועה - בכל שבוע, כשהיינו מגישים את המדור, הוא היה שואל אותנו מתי כבר נלך לאכול ב"הלו תימן", המסעדה שבתחנת הדלק "סונול" בכניסה לעיר - מסעדה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו