איך המקום הזה מחזיק מעמד כל כך הרבה זמן?

השווארמה נטולת טעם, הפיתות יבשושיות, השניצל תעשייתי והקשר למטבח התימני הוא מקרי בהחלט. אז איך "הלו תימן", המקום הוותיק ביציאה מירושלים עמוס כל כך הרבה שנים?

יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים10
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

עמית: יש מקום אחד בעיר שכבר המון שנים, בעצם מהיום הראשון של המדור, מלווה אותנו בתור קוריוז. כזה שאנחנו עוברים לידו כמעט בכל שבוע ותמיד אומרים - מתי יגיע היום שלא תהיה לנו ברירה אלא לאכול כאן.

יהונתן: האם אתה מתכוון לנשק יום הדין של חברנו יונתן סידון, העורך הראשון של המדור?

עמית: אני מתכוון בדיוק לזה.

יהונתן: נסביר לקוראים שלסידון היתה סוג של בדיחה קבועה - בכל שבוע, כשהיינו מגישים את המדור, הוא היה שואל אותנו מתי כבר נלך לאכול ב"הלו תימן", המסעדה שבתחנת הדלק "סונול" בכניסה לעיר - מסעדה שלמרות שקיימת כבר המון שנים במיקום סופר בולט לעין, אנחנו לא מכירים אף אחד שאכל בה וחזר כדי לספר, ושחייבים להודות שהשם שלה מאוד מצחיק.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ