בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

צנועה, משתלמת וקפדנית: עסקית מצטיינת התגלתה בחיפה

צ׳אנג בה, המסעדה התאילנדית בעיר התחתית של חיפה, מוכיחה שאפשר גם אחרת. להיות זול, טעים וגם הכי קרוב לתאילנד. בקיצור, עסקית חובה, לא משנה איפה אתם נמצאים

45תגובות
גנג לאונג - מנת קארי דג במסעדת צ'אנג בה
עומר שוברט

הקטע של דורון הארוך ואפי הרחב, שפגשתי בקופנגן לפני קצת יותר מעשור, היה להתיישב במסעדות התאילנדיות שעל החוף ולסמן למלצרים אזורים מסוימים בתפריט. ״מפה עד לפה״, הם היו מבקשים בהנאה גלויה, ומשרטטים באצבעותיהם גבולות גזרה אקראיים. ״כן, כל המנות שמופיעות בחלק הזה״, הסבירו למלצרים המבולבלים, שהגיבו בחיוך גדול, כמו גם שאר יושבי השולחן. מאז התקבעו אצלי שתי הנחות יסוד בעייתיות: אוכל תאילנדי הוא זול, ואוכל תאילנדי לעולם יהיה טעים, גם אם מזמינים אותו בצורה עיוורת. שתי הנחות יסוד שנהפכות לבעייתיות במיוחד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו