שילוב כוחות בין יובל בן נריה לשף מאניש מהרוטרה הזכיר מה זה אוכל הודי אדיר (וזה לא מה שאתם מכירים)

האירוע "שולחנות עגולים" איחד בין יובל בן נריה מ"טאיזו" לשף מאניש מהרוטרה מדלהי. התוצאה? תשובה מוחצת לגל האוכל הפסאודו־הודי המבעית ששוטף אותנו

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

בסרטי גיבורי־העל, כשהסכנה מרחפת, הגיבורים מאחדים את כוחותיהם מול הזוועה שבשער. ואכן, רק קטסטרופה אפוקליפטית היתה יכולה להצדיק מפגש בין שני גיבורי־על יחידי סגולה: יובל בן נריה מ"טאיזו" ומאניש מהרוטרה (Manish Mehrotra), מ"אינדיאן אקסנט" שבדלהי. את הכוחות של בן נריה אין צורך להציג. "טאיזו" מדורגת דרך קבע בפסגת המסעדנות שלנו, ובצדק. זו מסעדה של ממש: עיצוב, אוכל, שירות, חוויה. כל הדברים הנכחדים האלה. שף מאניש, מצדו, הוא כוח־העל שמאחורי המסעדה ההודית המודרנית הטובה ביותר בהודו. "אינדיאן אקסנט" שלו מוקמה בעשירייה הראשונה ברשימת "46 המקומות לנסוע אליהם ב-2013" של "ניו יורק טיימס"; ברשימת 101 המקומות המומלצים לאכול בעולם של "ניוזוויק", וברשימת 50 המסעדות הטובות באסיה בדירוג "Eater", שגם בחר בה כמסעדה הטובה בהודו.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ