בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה עוד לא קרה: המסעדה החדשה שנסגרה עוד לפני שהספקנו לפרסם את הביקורת עליה

רגע לפני חופשת החגים ביקרו יהונתן כהן ועמית אהרנסון ב"הפרסיה", מסעדה פרסית שנפתחה כחודשיים קודם לכן. אלא שהשבוע, רגע לפני שהמדור המהלל והמשבח התפרסם, התברר כי המסעדה כבר הספיקה להיסגר

42תגובות
גונדי אדום במסעדת הפרסיה
ארנון בוסאני

עמית: היום, באופן יוצא דופן, אנחנו מתחילים את המדור שלנו מהסוף, עם משהו שלדעתי בכל שש שנות העבודה המשותפת שלנו טרם קרה – מסעדה שנסגרה עוד לפני שהספקנו לחלוק אותה עם הקוראים. יהונתן: קיווינו להיות אנשי בשורות ולספר לכם על מסעדה חדשה, קטנה, ומלאת נשמה שמצאנו ברחוב עמק רפאים בירושלים ושמביאה לעיר, סוף-סוף, את בשורת המטבח הפרסי. גילינו מקום משפחתי, עם אבא במטבח ובן שעומד על הקופה ומגיש את האוכל. משפחת נתנזי, זה היה שמם. אלא שמאז, למרבה הצער, המקום כבר הספיק להיסגר. במקומו גילינו שם השבוע מסעדת...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו