הקסם שבבצק: החצ'פוריה נותרה מוקד עלייה לרגל לחובבי פחמימות

החצ'פוריה בשוק מחנה יהודה הפכה ברבות השנים מדוכן קטן לבית אוכל גדול. עם ארבעה מאפים בלבד בתפריט ומים מלוחים, החצ'פוריה מוכיחה מה צריך באמת כדי להצליח

יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים12
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

אחרי כשלושה חודשים במהלכם לא הגענו לשוק מחנה יהודה, החלטנו השבוע כי בשלה השעה לביקור הראשון לשנת תשע"ז. פתחנו בסיבוב רגלי לאורכו ולרוחבו של השוק במטרה לבדוק מה השתנה והתחדש מאז הפעם האחרונה, אז נחתנו בסופו של דבר לביקור חוזר בדוכן הכריכים של מיצ'י.

יהונתן: תמיד משמח לחזור לשוק, תמיד מדהים לראות כמה המקום הזה לא עוצר לשנייה. עוד ועוד מקומות חדשים נפתחים בכל פינה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ