בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקסם שבבצק: החצ'פוריה נותרה מוקד עלייה לרגל לחובבי פחמימות

החצ'פוריה בשוק מחנה יהודה הפכה ברבות השנים מדוכן קטן לבית אוכל גדול. עם ארבעה מאפים בלבד בתפריט ומים מלוחים, החצ'פוריה מוכיחה מה צריך באמת כדי להצליח

17תגובות
החצ'פוריה
אסף קרלה

אחרי כשלושה חודשים במהלכם לא הגענו לשוק מחנה יהודה, החלטנו השבוע כי בשלה השעה לביקור הראשון לשנת תשע"ז. פתחנו בסיבוב רגלי לאורכו ולרוחבו של השוק במטרה לבדוק מה השתנה והתחדש מאז הפעם האחרונה, אז נחתנו בסופו של דבר לביקור חוזר בדוכן הכריכים של מיצ'י. יהונתן: תמיד משמח לחזור לשוק, תמיד מדהים לראות כמה המקום הזה לא עוצר לשנייה. עוד ועוד מקומות חדשים נפתחים בכל פינה. עמית: דווקא אני מרגיש הפעם משהו קצת פחות חיובי. זה נכון שיש הרבה מקומות חדשים אבל רובם זעירים ומגישים תפריטים מאוד מצומצמים ולא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו