בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

פיש נגד הצדף: קרב העסקיות של מסעדות הדגים בראשון לציון

שתי מסעדות הדגים הוותיקות בראשון לציון, מציעות תפריטים ארוכים עם מנות ענקיות שכל אחד יכול לאהוב. אצל מי תקבלו כמות ומי שמה דגש על איכות? ואיפה העסקית המשתלמת באמת? עומר שוברט מכריע בקרב הענקיות של ראשון לציון

28תגובות
לברק
עומר שוברט

ב"פיש" ו"הצדף" יצרו בשנים האחרונות אינטרפרטציה מודרנית-ראשל״צית למסעדות דגים. אלה לא מסעדות דגים קלאסיות, רחוק מכך. למעשה, פרט לשמותיהן, לא תמצאו בשתי המסעדות הוותיקות הפועלות זו לצד זו באזור התעשייה הסמוך לחוף הים של ראשון, יותר מדי אלמנטים ימיים. העיצוב ניו יורקי-אפלולי, התפריט מציע כמות כמעט זהה של מנות בשר, וניכר כי הדגש הוא על תמורה לכסף -כלומר, מנות ענקיות ותחושת שפע, ועל כך שכל סועד ימצא את עצמו, גם אם על חשבון מיקוד ואיכות. בקיצור, מסעדות אולטימטיביות לכל המשפחה, שבשעות הצהריים מציעות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו