פיש נגד הצדף: קרב העסקיות של מסעדות הדגים בראשון לציון

שתי מסעדות הדגים הוותיקות בראשון לציון, מציעות תפריטים ארוכים עם מנות ענקיות שכל אחד יכול לאהוב. אצל מי תקבלו כמות ומי שמה דגש על איכות? ואיפה העסקית המשתלמת באמת? עומר שוברט מכריע בקרב הענקיות של ראשון לציון

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים19
עומר שוברט

ב"פיש" ו"הצדף" יצרו בשנים האחרונות אינטרפרטציה מודרנית-ראשל״צית למסעדות דגים. אלה לא מסעדות דגים קלאסיות, רחוק מכך. למעשה, פרט לשמותיהן, לא תמצאו בשתי המסעדות הוותיקות הפועלות זו לצד זו באזור התעשייה הסמוך לחוף הים של ראשון, יותר מדי אלמנטים ימיים. העיצוב ניו יורקי-אפלולי, התפריט מציע כמות כמעט זהה של מנות בשר, וניכר כי הדגש הוא על תמורה לכסף -כלומר, מנות ענקיות ותחושת שפע, ועל כך שכל סועד ימצא את עצמו, גם אם על חשבון מיקוד ואיכות. בקיצור, מסעדות אולטימטיביות לכל המשפחה, שבשעות הצהריים מציעות עסקיות אטרקטיביות ונדיבות למדי. ההכרעה בין השתיים לא פשוטה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ