בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בלב מתחם פלסטיקי התגלתה אחת המסעדות הבשריות הכשרות הטובות בירושלים

כשמרכז ירושלים באחת התקופות המדכדכות ביותר שלו, בטח קולינרית, נוצרה מובלעת בבעלותו של איל הון צרפתי, שלא מפסיקה להתפתח. בין בית קפה תיירותי לבר מוזיקה חביב, נולדה מסעדה כשרה מצוינת שקצת הולכת לאיבוד

9תגובות
שיפודים במסעדת כינור בכיכר
ארנון בוסאני

יהונתן: עד היום היה שוק מחנה יהודה המתחם היחיד בעיר שמצאנו את עצמנו חוזרים אליו באופן עקבי, לפחות פעם בחודשיים-שלושה, כדי לבדוק מה התחדש. אני חושב שהיום אנחנו יכולים לומר שגם כיכר המוזיקה שבמרכז העיר ראויה לסטטוס הזה. עמית: באופן חסר פרופורציה לחלוטין למה שקורה מסביב, כשמרכז העיר נראה באחת התקופות המדכדכות ביותר שלו, בטח קולינרית, כיכר המוזיקה – אותה מובלעת נחלת שבעתית בבעלותו של איל ההון הצרפתי לורן לוי פשוט לא מפסיקה להתפתח. יהונתן: ביקרנו שם פעמיים בחצי השנה האחרונה, פעם אחת בבית הקפה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו