יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

עמית: אחת לכמה זמן קורה שאל ה"טלפון האדום" של המדור מגיע טיפ שממנו קשה לנו להתעלם. בשבועות האחרונים זה קרה כמה וכמה פעמים.

יהונתן: טפטוף אחר טפטוף על מסעדה סינית שפועלת בכניסה לבית צפאפה. מדיווחים כלליים יותר ועד המלצה ספציפית על מנת העוף קונג פאו המקומית.

עמית: "שנגחאי" הוא שם המקום, שלמרות שנפתח לפני כשנתיים עדיין לא זכה לביקור שלנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ