מה זה היה, השנה-קציצה הזאת?

רק דבר אחד היה עצוב יותר מהסגירוֹת של מסעדות בשנה החולפת: הפתיחוֹת

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שגיא כהן

אז מה, יקירַי, טעים לכם? כל שנה מסכמים את השנה הקולינרית באנחת נכאים. השנה, סוף סוף, יש מקום לאופטימיות: בקצב הזה, בשנה הבאה כבר לא יהיה מה לסכם. כרגיל, הקולינריה מקדימה תחומי תרבות אחרים בלא מעט היבטים, אז מה זה אומר על העתיד התרבותי שלנו ששנת 2016, בלי שום ספק, היתה שנת ההמבורגר? כן, כן: חתיכת קציצה היתה לנו פה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ