טעם של פעם: איך האוכל במסעדה הוותיקה ביותר בירושלים?

האם "מנדרין", המסעדה הסינית שנפתחה 10 שנים אחרי קום המדינה ונחשבת לוותיקה בתחומה בארץ, עומדת במבחן הזמן?

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

בעקבות הגיחה למסעדה הסינית בבית צפאפא קיבלנו  שטף של פניות שנוגעות לעבר ולהווה של האוכל הסיני בירושלים. בעקבות כך החלטנו השבוע להמשיך במגמה הסינית ולשים פעמינו לעבר המסעדה הסינית הוותיקה בעיר, ששמה נישא בפי כל ירושלמי כמעט שמחפש להשיב את נפשו במעט עוף חמוץ מתוק, מרק תירס או אורז מוקפץ – מסעדת מנדרין שבמעלה רחוב שלומציון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ