טעם של פעם: איך האוכל במסעדה הוותיקה ביותר בירושלים?

האם "מנדרין", המסעדה הסינית שנפתחה 10 שנים אחרי קום המדינה ונחשבת לוותיקה בתחומה בארץ, עומדת במבחן הזמן?

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

בעקבות הגיחה למסעדה הסינית בבית צפאפא קיבלנו  שטף של פניות שנוגעות לעבר ולהווה של האוכל הסיני בירושלים. בעקבות כך החלטנו השבוע להמשיך במגמה הסינית ולשים פעמינו לעבר המסעדה הסינית הוותיקה בעיר, ששמה נישא בפי כל ירושלמי כמעט שמחפש להשיב את נפשו במעט עוף חמוץ מתוק, מרק תירס או אורז מוקפץ – מסעדת מנדרין שבמעלה רחוב שלומציון.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ