בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טעם של פעם: איך האוכל במסעדה הוותיקה ביותר בירושלים?

האם "מנדרין", המסעדה הסינית שנפתחה 10 שנים אחרי קום המדינה ונחשבת לוותיקה בתחומה בארץ, עומדת במבחן הזמן?

16תגובות
דים סאם במסעדת מנדרין
אסף קרלה

בעקבות הגיחה למסעדה הסינית בבית צפאפא קיבלנו  שטף של פניות שנוגעות לעבר ולהווה של האוכל הסיני בירושלים. בעקבות כך החלטנו השבוע להמשיך במגמה הסינית ולשים פעמינו לעבר המסעדה הסינית הוותיקה בעיר, ששמה נישא בפי כל ירושלמי כמעט שמחפש להשיב את נפשו במעט עוף חמוץ מתוק, מרק תירס או אורז מוקפץ – מסעדת מנדרין שבמעלה רחוב שלומציון. עמית: היית מאמין שמנדרין קיימת מאז 1958? עוד לפני שהעיר חוברה לה יחדיו. יש בית אוכל ותיק מזה שעודנו פעיל? יהונתן: אני די בטוח שלא. קפה קדוש השכנים נמצאים כאן מ־1967...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו