שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מסכמים ומוקירים: המנות והמסעדות שעשו את השנה בירושלים

איפה מנת הדג הטובה ביותר, היכן השניצל הטעים בירושלים, ומהי מסעדת השנה? סיכום שנת 2016 בקולינריה הירושלמית של יהונתן כהן ועמית אהרנסון

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יהונתן כהן ועמית אהרנסון, כל העיר

יהונתן: כבכל שנה, גם הפעם אנחנו שמחים לפצוח בטקס נבחרי השנה של "אוכלים צהריים" על שם אסף גברון יבדל"א, מסורת שהנחנו בסיום שנת הכתיבה המשותפת הראשונה שלנו, 2010. אבל זה כאין וכאפס לעומת המאורע המרשים באמת – חגיגות 2,000 גיליונות לעיתון שמשמש לנו בית חם כבר כמעט שבע שנים.

עמית: די מדהים, כשחושבים על זה. אני חושב שאף אחד לא האמין, כשהתחלנו לאכול צהריים, שנצליח למשוך כל כך הרבה זמן, בעיקר לא אנשים שמחוץ לעיר ונוטים להתנשא על מה שקורה באוכל בירושלים. קיבלנו לא מעט תגובות נוסח "יש בכלל מספיק מסעדות בירושלים?" והנה, שבע שנים אחרי אפשר לומר בפה מלא ובטן מלאה – יש מספיק מסעדות בירושלים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ