המסעדה הבעייתית שתהפוך ללהיט

כנגד מגרעותיה, "אסיה" היפואית נהנית משפית נועזת במיוחד

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

הרגע שבו שף צעיר עומד בפעם הראשונה בראש מסעדה הוא רגע מפחיד. ואכן, רוב השפים שלנו מצליחים להיבהל ממנו. התוצאה היא שתכופות הרגע הזה הופך מרגע חגיגי לתערובת מכמירה של חנופה והתבטלות. בנסיבות האלה, מפגן האומץ של לילך רווה, השפית של "אסיה" החדשה ביפו, מסעדתה הראשונה, הוא חוויה יוצאת דופן.

רווה מבשלת חד ונחרץ. היא לא מתחנפת ולא קורצת. וזה דבר נדיר כל כך, שאיכות האוכל שלה (שהיא טובה מאוד) ואיכות המסעדה שבה היא מבשלת (שהיא פחות טובה) הן כבר כמעט סוגיות מדרג שני.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ