בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה הבעייתית שתהפוך ללהיט

כנגד מגרעותיה, "אסיה" היפואית נהנית משפית נועזת במיוחד

43תגובות

הרגע שבו שף צעיר עומד בפעם הראשונה בראש מסעדה הוא רגע מפחיד. ואכן, רוב השפים שלנו מצליחים להיבהל ממנו. התוצאה היא שתכופות הרגע הזה הופך מרגע חגיגי לתערובת מכמירה של חנופה והתבטלות. בנסיבות האלה, מפגן האומץ של לילך רווה, השפית של "אסיה" החדשה ביפו, מסעדתה הראשונה, הוא חוויה יוצאת דופן. רווה מבשלת חד ונחרץ. היא לא מתחנפת ולא קורצת. וזה דבר נדיר כל כך, שאיכות האוכל שלה (שהיא טובה מאוד) ואיכות המסעדה שבה היא מבשלת (שהיא פחות טובה) הן כבר כמעט סוגיות מדרג שני. האוכל עז הלבב של רווה זוהר...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו