כבר 20 שנה ש"לימוזין" לא מאבדת גובה. איך היא עושה את זה - ביקורת מסעדות - הארץ

כבר 20 שנה ש"לימוזין" לא מאבדת גובה. איך היא עושה את זה

לא סתם "לימוזין" היא כבר שנים אחת מקומץ מסעדות בשר ישראליות ברמה עולמית. לפני שבכלל טעמתם ולו נגיסה מסטייק לימוזין שלה - כרגע המועמד המוביל לתואר הסטייק הטוב בישראל - כבר חוויתם חוויה נדירה: מסעדה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן

בדיחה יהודית ישנה מתארת את החלק שנפל בעריכה בתיאור היום השני לבריאה: "אה", פונה מלאך מפוכח לאלוהים, "זה לא מה שהיה פעם". ומאז ועד היום ספק אם יש דבר אהוב יותר על באי מסעדות אצלנו מאשר לתאר מקומות ותיקים ככאלה שהם לא מה שהיו פעם. ובכן, "לימוזין", מסעדת הסטייקים הוותיקה ברמת ישי, היא בדיוק מה שהיא היתה פעם: מסעדה שמגישה את מה שהוא, כנראה, הסטייק הטוב ביותר בישראל, ואחת משתיים־שלוש מסעדות הבשר היחידות אצלנו שהן ברמה עולמית.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ