כמה דברים שהמסעדנים הצעירים של "אחוזת בית 3" עוד צריכים ללמוד

ב"אחוזת בית 3" יש יכולת בישול, רצון טוב ונכונות אמיתית לארח. אבל, איך נאמר, צריך יותר מזה כדי שבר פסטה יקרא לעצמו מסעדה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

פעם חבר'ה צעירים בתל אביב היו פותחים פאב. בשביל הקטע. היום הם פותחים מסעדה. וכמו שהחבר'ה של אז היו קודם עובדים קצת בפאב, בשביל להבין מה זה, ככה החבר'ה של היום עובדים קצת במסעדות, כדי ללמוד. אבל ללמוד מה? לבשל? למלצר? לתרגל "המנות לטעמכם"? בדיוק כמו החבר'ה מהדור הקודם, שלא הבינו איך זה שלמרות שהם יודעים למזוג בירה בדיוק כמו בפאב המצליח שעבדו בו, הפאב שלהם לא מתרומם, כך המסעדנים הצעירים בני הדור הזה לא מבינים שגם אם הם למדו מתי להוציא פסטה מהמים, זה עדיין לא מספיק כדי לפתוח מסעדה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ