המעשנה במושב ינוב: עוף חריג ונדיר בין מסעדות הבשר

עומר שוברט שילם את 130 השקלים הכי מוצדקים לאחרונה על ארוחה בלתי נגמרת ושופעת מנות, במסעדה שכל חובב בשר צריך להכיר

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

ביציאה מהמעשנה במושב ינוב פשטה בגופנו תחושת חמימות נעימה. כאילו כמויות הבשר המעושן שצרכנו מערסלות את קיבותינו ומיטיבות עם גופנו. זו תחושה כמעט זרה ליוצאים ממסעדות בשר ישראליות. אולי בגלל הפיתות והחומוסים שמקפידים לדחוף לנו בניסיון לטשטש את איכות הבשר הבלתי מספקת. אני אוכל פחות בשר בשנים האחרונות. אין מאחורי זה שום אידיאולוגיה, גם אם קשה להתעלם מכל הרחש בחש הצמחוני ומהתרבותם המטרידה של טבעונים בסביבתי. אני אוכל פחות בשר כי הבשר כאן לא מספיק טוב וזה בזמן שהדגה דווקא משתפרת. אבל אולי כל מה שהבשר שלנו צריך זה עשן. הרבה עשן.  

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ