נס בירושלים: מסעדה כשרה ומופלאה שלא דומה לשום דבר שהכרתם

מרקמים ושילובים מופרכים שמצליחים להתגבש בדרך פלא, מנה אמריקאית שהיו עומדים בשבילה בתור גם בקליפורניה, ומדיניות שאוסרת על טיפים. שגיא כהן ביקר ב"קרייב"

מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

ומה אם ההמבורגר צ'יז ובייקון הטוב ביותר בירושלים מוגש במסעדה כשרה? שנברך שהחיינו? "קרייב", מסעדה כשרה בסגנון הדיינרים של החוף המערבי, היא קו פרשת מים במסעדותינו הכשרות. כזו עוד לא היתה לנו. היו כבר מסעדות עלית כשרות עם אוכל מוצלח (ועדיין יש: לה רג'אנס, למשל), שתומחרו לגבירים, היו (ויש בשפע) מסעדות עממיות כשרות עם אוכל עדות נהדר, אבל טרם היתה כאן מסעדה כשרה, במחירי אמצע הדרך, שהביאה חדשנות קולינרית. "קרייב", המסעדה פורצת הדרך, היא שיתוף פעולה מוזר – מלה נרדפת לירושלמי? – בין עורך דין שמתמחה במקרקעין, שף אמריקאי חוזר בתשובה ומסעדן ניו יורקי שמפעיל מסעדת עלית כשרה. תולדת שיתוף הפעולה הזה היא הנציגה הראשונה בארץ למה שנהוג לכנות "דיינר של החוף המערבי".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ