התגלתה מסעדה יפנית לא נובו-רישית בתל אביב

"אוקינאווה לבונטין" היא מסעדה עדינה, נעימה וטעימה - ומצליחה להימנע מהאגרסיביות שמאפיינת את האסיאתיות בארץ

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

אחד היתרונות הגדולים של "אוקינאווה לבונטין", הסניף החדש של המסעדה הוותיקה מנווה צדק, הוא שזו אחת ממסעדות הסושי היחידות שלנו שאין בה אווירה של נובו־ריש או של נובו־ריש וואנאבי. מסוג המקומות שבהם לקוח אמור להרגיש קצת פחות נוח לצעוק מקצה החדר "אפשר עוד וואסאבי?". זו מסעדה קטנה - בגודל שיש בו, אכן, משהו יפני - שנחלקת לשני חללים מובחנים: באחד יש בר דומיננטי שמעליו ציור יפה של עגורים, ובשני בר סושי קטנטן וכמה שולחנות שעליהם חולשים ציורי קיר נאים של כריזנתמה ושל דג קוי. העץ שנבחר לשולחנות בהיר, ומיעוט הקישוטים, לצד הצבעוניות הבהירה, יוצרים תחושה לא שכיחה של נועם. גם האוכל, בדומה לעיצוב, בחר להימנע מהאגרסיביות ("עוד וואסאבי") שנוטה לאפיין את המסעדות האסיאתיות אצלנו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ