בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סטיקיית חצות: כבר לא רק מעורב

כבר כמעט 50 שנה שסטיקיית חצות היא שם נרדף למעורב ירושלמי. בין מתיחת פנים לשיפודי כבד אווז ותפריט טבעוני: האם סטיקיית חצות עומדת במבחן הזמן?

34תגובות
המעורב הירושלמי של סטיקיית חצות
אסף קרלה

עמית: ערב טוב יהונתן! יהונתן: ערב נפלא עמית. עמית: מוכן להסביר לקוראינו איך זה שאנחנו נפגשים לאכול כשחושך בחוץ? יהונתן: כמדי שנה לרגל חג החירות הבא עלינו לטובה, אנחנו חורגים מגבולות הגזרה הקבועים שלנו, כלומר ארוחות צהריים, ויוצאים לאכול ארוחת ערב. עמית: הפעם זו חריגה כפולה, אפילו משולשת. ראשית, אנחנו לוקחים הפוגה מפרויקט העיר העתיקה שלנו, שימשיך ביתר שאת אחרי חופשת הפסח. יהונתן: וטוב שכך, כי לרוב המקומות המעולים בעתיקה טרם הגענו. עמית: חריגה נוספת היא בכך שמדי שנה בערב פסח...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו