השישקבב הטורקי של המסעדה הזאת ידרדר עוד את יחסינו עם הטורקים

וזו אפילו לא הבעיה הכי גדולה של "סמואל", מסעדה בלקנית (?) חדשה

שגיא כהן
שגיא כהן

יש לפעמים הרגשה שמסעדות בתל אביב זה סוג פסיכדלי במיוחד של תמ"א: בונים את הקומה השלישית לפני שמניחים את היסודות. למסעדה יש מסד: חלל, שולחנות, שירות, תפריט, מוזיקה, אוכל. ואת כל אלה מלכד מלמעלה משהו אוורירי ומרחף: קונספט. אצלנו יוצקים את הקונספט ומניחים לכל השאר להסתדר מעצמו.

מסעדת "סמואל", מסעדה בלקנית (על פי הגדרתה, אני מבקש להבהיר כבר כאן ומיד לכל עמי הבלקן באשר הם שאני כותב את זה כמביא דבר בשם אומרו ותו לא) חדשה בשוק לווינסקי, היא דוגמה מדכדכת נוספת לתהליך ההתפוגגות של האלמנטים היסודיים ביותר של ענף המסעדנות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ