בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השישקבב הטורקי של המסעדה הזאת ידרדר עוד את יחסינו עם הטורקים

וזו אפילו לא הבעיה הכי גדולה של "סמואל", מסעדה בלקנית (?) חדשה

44תגובות

יש לפעמים הרגשה שמסעדות בתל אביב זה סוג פסיכדלי במיוחד של תמ"א: בונים את הקומה השלישית לפני שמניחים את היסודות. למסעדה יש מסד: חלל, שולחנות, שירות, תפריט, מוזיקה, אוכל. ואת כל אלה מלכד מלמעלה משהו אוורירי ומרחף: קונספט. אצלנו יוצקים את הקונספט ומניחים לכל השאר להסתדר מעצמו. מסעדת "סמואל", מסעדה בלקנית (על פי הגדרתה, אני מבקש להבהיר כבר כאן ומיד לכל עמי הבלקן באשר הם שאני כותב את זה כמביא דבר בשם אומרו ותו לא) חדשה בשוק לווינסקי, היא דוגמה מדכדכת נוספת לתהליך ההתפוגגות של האלמנטים היסודיים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו