שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

במסעדה החדשה של אהרוני מתחשק להגיד (ר)אמן!

בניגוד לדעה המקובלת, ראמן זה לא מתכון, זו גישה. והגישה של ישראל אהרוני היא כל כך יצירתית, שאין ברירה אלא להתרכז ולהעריך את "הירו", מסעדת הראמן החדשה שלו

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

שף צעיר נכנס למטבח ואומר: בואו נעשה דברים אחרת. שף מבוגר נכנס למטבח ואומר: בואו נעשה את הדברים טוב יותר. זה, פחות או יותר, כל הסיפור של "הירו", מסעדתו החדשה של ישראל אהרוני. טכנית, מדובר במסעדת ראמן. טהרנים יזדעקו. הם יטענו שהראמן במסעדות שלנו לא מזכיר את הראמן במסעדות ראמן יפניות. במחילה: על איזה מסעדות ראמן יפניות מדובר? יש ביפן עשרות אלפי מסעדות ראמן, ספק אם יש שתיים שמגישות ראמן זהה. ראמנולוגים (זו יפן, בהחלט יש דבר כזה) מבחינים בין כ-20 סגנונות אזוריים נבדלים. לכל אחד מהם יש וריאציות לוקאליות, עונתיות ואישיות. ראמן, במלים אחרות, זה לא מתכון, זו גישה. ובעניין הזה הגישה של אהרוני יפנית למהדרין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ