בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה שהמאיסה עלי סופית את טרנד המלצרים ההיפסטרים

אמנם אסור להתלונן על מלצרים שמחפים על חוסר ידע בשירותיות מוגזמת, אבל כשזה מפריע כבר לארוחה, הגיע הזמן להגיד די!

43תגובות
מסעדה ומעדנייה -קפה אל נור, החזית
באדיבות המקום

הכי דחוף היה למלצרית שלנו להסביר שזו לא מסעדה ולכן אין שף. זה קרה מיד כשהתיישבנו בקפה אל נור, המסעדה - סליחה, הלא מסעדה - שנפתחה בינואר האחרון במקום מסעדת ברטי, שפעלה חמש שנים בקינג ג׳ורג׳. ברטי היתה מסעדה. מסעדה טובה אפילו. אבל מסעדות זה עסק בעייתי היום. לא מספיק רווחי. יותר משתלם למכור המבורגרים. ואם כבר יש לך מסעדה, אבל אתה לא ממש מרוצה משורת הרווח, תמיד אפשר לשנמך: לוותר על השף, להפוך למסעדה-מעדנייה, עם אוכל שאפשר לקחת הביתה. בלי שאנשים יתפסו יותר מדי מקום סביב השולחנות. ויש גם עסקיות....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו