המסעדה שהמאיסה עלי סופית את טרנד המלצרים ההיפסטרים

אמנם אסור להתלונן על מלצרים שמחפים על חוסר ידע בשירותיות מוגזמת, אבל כשזה מפריע כבר לארוחה, הגיע הזמן להגיד די!

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

הכי דחוף היה למלצרית שלנו להסביר שזו לא מסעדה ולכן אין שף. זה קרה מיד כשהתיישבנו בקפה אל נור, המסעדה - סליחה, הלא מסעדה - שנפתחה בינואר האחרון במקום מסעדת ברטי, שפעלה חמש שנים בקינג ג׳ורג׳. ברטי היתה מסעדה. מסעדה טובה אפילו. אבל מסעדות זה עסק בעייתי היום. לא מספיק רווחי. יותר משתלם למכור המבורגרים. ואם כבר יש לך מסעדה, אבל אתה לא ממש מרוצה משורת הרווח, תמיד אפשר לשנמך: לוותר על השף, להפוך למסעדה-מעדנייה, עם אוכל שאפשר לקחת הביתה. בלי שאנשים יתפסו יותר מדי מקום סביב השולחנות. ויש גם עסקיות. אפילו במחירים נוחים יחסית, כל עוד לא מפריע לכם שזו לא מסעדה, אין שף וזה גם קצת מרגיש ככה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ