בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אמריקה" זה לא רק מטבח טוב, זו דרך ארץ

מהמפגש הראשוני עם המלצרית, דרך המנות, ועד פרק הזמן שבין החשבון ליציאה – "אמריקה" מציעה ערב שכל־כולו נורא נחמד. וזה הרבה יותר ממה שזה נשמע

66תגובות
מתחם אמריקה
אנטולי מיכאלו

נחמדות היא תכונה לא מספיק מוערכת. להיפך. להגיד על מישהו, או על משהו, "נחמד" זה כמעט עלבון. "מה נחמד? מי נחמד? נחמד תגיד לאבא ש'ך". כי הרי מה ההיפך של נחמד? לא פראייר. או. וזה קומפלימנט. ולכן, עם כל הזהירות הדרושה, בכל זאת אין אלא לומר ש"אמריקה", מסעדה חדשה בבית ציוני אמריקה, היא מקום נחמד. אוכל נחמד, אווירה נחמדה, ושירות – לא, לא נחמד – שירות יוצא מגדר הרגיל. וראשית, האחרית. אחד הדברים שמוציאים מהדעת במסעדות שלנו הוא מה שקורה אחרי שמשלמים. מאותו רגע, אתם אוויר. אדם מהלך במסעדה: איש לא רואה,...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו