בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ב"Ya-Pan" מתחשק לאכול גם את הארכיטקטורה

"Ya-Pan" של יובל בן נריה הוא ביסטרו יפני שממחיש את ההבדל בין מסעדה לחלטורה

61תגובות
מסעדת יא-פן
מוטי מילרוד

רק כשמגיעים לשורה התחתונה ממש של התפריט, כתב החידה הרבגוני שהוא "Ya- Pan", מסעדתו החדשה של יובל בן נריה, מתחיל להתפענח. בשורה הזו נמנות התוספות: גראטן תפוחי אדמה; כדורי תפוחי אדמה מטוגנים; שעועית; אורז וצ'יפס. ופתאום, המילים "ביסטרו יפני" מתחילות להישמע פחות כמו סיסמה, ויותר כמו פרוגרמה. אחרי הכל: מה יכול להיות יותר ביסטרו מאשר: גראטן/צ'יפס/שעועית? ומה יכול להיות יותר יפני מאשר אצות (בגראטן), טמפורה (לכדורי תפוחי האדמה) או פונזו (בשעועית)? ועם המפתח הזה, לאט לאט מתחילה להתפענח גם הארכיטקטורה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו