ב"Ya-Pan" מתחשק לאכול גם את הארכיטקטורה
"Ya-Pan" של יובל בן נריה הוא ביסטרו יפני שממחיש את ההבדל בין מסעדה לחלטורה
רק כשמגיעים לשורה התחתונה ממש של התפריט, כתב החידה הרבגוני שהוא "Ya- Pan", מסעדתו החדשה של יובל בן נריה, מתחיל להתפענח. בשורה הזו נמנות התוספות: גראטן תפוחי אדמה; כדורי תפוחי אדמה מטוגנים; שעועית; אורז וצ'יפס. ופתאום, המילים "ביסטרו יפני" מתחילות להישמע פחות כמו סיסמה, ויותר כמו פרוגרמה. אחרי הכל: מה יכול להיות יותר ביסטרו מאשר: גראטן/צ'יפס/שעועית? ומה יכול להיות יותר יפני מאשר אצות (בגראטן), טמפורה (לכדורי תפוחי האדמה) או פונזו (בשעועית)?