ב"Ya-Pan" מתחשק לאכול גם את הארכיטקטורה

"Ya-Pan" של יובל בן נריה הוא ביסטרו יפני שממחיש את ההבדל בין מסעדה לחלטורה

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

רק כשמגיעים לשורה התחתונה ממש של התפריט, כתב החידה הרבגוני שהוא "Ya- Pan", מסעדתו החדשה של יובל בן נריה, מתחיל להתפענח. בשורה הזו נמנות התוספות: גראטן תפוחי אדמה; כדורי תפוחי אדמה מטוגנים; שעועית; אורז וצ'יפס. ופתאום, המילים "ביסטרו יפני" מתחילות להישמע פחות כמו סיסמה, ויותר כמו פרוגרמה. אחרי הכל: מה יכול להיות יותר ביסטרו מאשר: גראטן/צ'יפס/שעועית? ומה יכול להיות יותר יפני מאשר אצות (בגראטן), טמפורה (לכדורי תפוחי האדמה) או פונזו (בשעועית)?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ