טש וטשה: העסקית שמטשטשת את כל הפקשושים

מלצר שדוחק להזמין מרק רותח באמצע השרב ועוד במסעדה עם מזגן מקרטע זה מתכון בדוק לכישלון, אז איך זה שהעסקית של טש וטשה הוציאה אותנו כל כך מרוצים?

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים13
עומר שוברט

טש וטשה, מסעדה גרוזינית ביפו, היא מסעדה חמה, על כל המשתמע כך. מזגן שמתקשה לצנן את החלל ומקום שיוצא מגדרו כדי לרצות את סועדיו. וזה ניכר בתפריט העסקיות הנדיב, בנדיבות שמחוץ לתפריט ובהתנהלות כללית שכולה כאמור ניסיון לרצות, ולא במובן המעיק של העניין, אלא באופן כזה שגרם לאחת הסועדות להטמין בכיס מכנסיה כנאפה בלתי אכילה. מטעמי נימוס. 

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ