בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

טש וטשה: העסקית שמטשטשת את כל הפקשושים

מלצר שדוחק להזמין מרק רותח באמצע השרב ועוד במסעדה עם מזגן מקרטע זה מתכון בדוק לכישלון, אז איך זה שהעסקית של טש וטשה הוציאה אותנו כל כך מרוצים?

13תגובות
טש וטשה
אנטולי מיכאלו

טש וטשה, מסעדה גרוזינית ביפו, היא מסעדה חמה, על כל המשתמע כך. מזגן שמתקשה לצנן את החלל ומקום שיוצא מגדרו כדי לרצות את סועדיו. וזה ניכר בתפריט העסקיות הנדיב, בנדיבות שמחוץ לתפריט ובהתנהלות כללית שכולה כאמור ניסיון לרצות, ולא במובן המעיק של העניין, אלא באופן כזה שגרם לאחת הסועדות להטמין בכיס מכנסיה כנאפה בלתי אכילה. מטעמי נימוס.  הדיל: עסקית הכוללת לחם ומטבלים, לוביו, תה קר ומנה ראשונה (בורשט, סלט פלמידה, גלילות חציל ועוד) במחיר העיקרית. מחירי העיקריות נעים בין 56 שקל (חינקלי, תבשיל טבעוני)...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו