לגזור ולשמור |

אוכל הרחוב הכי טוב בירושלים

מסע בעקבות הפלאפל, הבורקס, השניצל והסביח הטובים ביותר בירושלים

עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמית אהרנסון ויהונתן כהן, כל העיר

עמית: אחרי שחרשנו את העיר העתיקה לאורך ולרוחב הכל כבר היה מוכן לחזור ולאכול צהריים ברגיל. אלא שאז לוח השנה התערב והראה שיום ירושלים בפתח. ולא סתם יום ירושלים אלא כזה חגיגי במיוחד, של 50 שנה לאיחוד העיר.

יהונתן: אז למה שלא נלך לאכול באחד המקומות שחוגגים השנה אף הם 50 שנות פעילות?

עמית: את זה נעשה בשבוע הבא. כי השבוע, לרגל המאורע החגיגי, התבקשנו לפשפש בזיכרון, לנבור בארכיון ולבחור את מוסדות ודוכני אוכל הרחוב האהובים עלינו בכל הזמנים.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ