המעדנייה מוצלחת, המסעדה - קצת פחות. ביקור מאכזב ב"חוות צוק"

קבלת הפנים מרנינה, חומרי הגלם טובים והשירות נעים. אז למה הסועד ב"חוות צוק" עלול לצאת בתחושה שניקנקו אותו?

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

תהרגו אותי אם יש לי מושג איך הגעתי לחשבון של 564.75 שקל ב"חוות צוק". זאת אומרת, המלצר המליץ על מנות היום בראשונות בלי לציין שמחיר שתיים מהן הוא כ־68 שקל (היחידה); ואיכשהו הוא לא טרח להבהיר שכשאתה מזמין מנת מיקס גריל, אתה לא באמת מזמין מיקס גריל: אתה מזמין מנת אנטריקוט שמתומחרת בנפרד, ומנת שקדי עגל שמתומחרת בנפרד, ומנת צלעות עגל (טוב, לא צלעות: טי־בון), ומנת נתח קצבים (עם תוספות), ומשום מה כשהגענו למנות האחרונות המלצר המליץ מאוד על עוגת הגבינה (42 שקל) ולא ציין את מחירה, ומפה לשם הגענו לסכום מעורר ההשראה של 564.75 שקל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ