שגיא כהן
שגיא כהן

ביום שבו אחרון הקרניבורים יניח את סכין הסטייקים תחלחל בקוסמוס כולו שוועה רמה: אנקת הבהלה של המסעדות הטבעוניות שיאבדו את מקור השראתן. רוב המסעדות הטבעוניות (לפחות אצלנו) מנסות להיות מסעדות בשר נטולות בשר. מפטריות עושים קלמארי, מגזר נקניקיות ומחיטה סטייקים. התוצאה, ברוב המקרים, קוועץ'. אלה מסעדות שבהן פועלת פילוסופיית הסגפנות הקלאסית: ככל שאני סובל יותר, אני אדם טוב יותר. ועל פי העקרון הזה, כמה מהמסעדת הטבעוניות שלנו אכן הופכות אותך לאדם מעולה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ