טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נמצאה מסעדה טבעונית טובה שלא מנסה לכפות על הירקות להתחפש לבשר

"באנה" היא מסעדה טבעונית, צבעונית ודינמית שלא מנסה לכפות על הירקות להתחפש לבשר, אלא מאמינה שיש להם מה להציע בזכות עצמם. התוצאה משביעת רצון - וגם את הקיבה

תגובות
"באנה". הצבעים זורחים, הריחות מבשמים, הצירופים מגרים
תומר אפלבאום

ביום שבו אחרון הקרניבורים יניח את סכין הסטייקים תחלחל בקוסמוס כולו שוועה רמה: אנקת הבהלה של המסעדות הטבעוניות שיאבדו את מקור השראתן. רוב המסעדות הטבעוניות (לפחות אצלנו) מנסות להיות מסעדות בשר נטולות בשר. מפטריות עושים קלמארי, מגזר נקניקיות ומחיטה סטייקים. התוצאה, ברוב המקרים, קוועץ'. אלה מסעדות שבהן פועלת פילוסופיית הסגפנות הקלאסית: ככל שאני סובל יותר, אני אדם טוב יותר. ועל פי העקרון הזה, כמה מהמסעדת הטבעוניות שלנו אכן הופכות אותך לאדם מעולה. מסעדת "באנה" המרתקת בתל אביב שונה לחלוטין. זו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות