בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תוגת הישראליות: למה ישראלים אוהבים כל כך את השף שגב?

גם אם ממש תנסו, בארוחה ב"שגב-ארט" לא תצליחו להתחמק מתועפות של שמן כמהין, פרחים אכילים ו"פינוקים" מהשף. כנראה שכך פיצח שגב משה את הדבר שישראלים חושבים שהם אוהבים

90תגובות
הניוקי של שגב ארט
עומר שוברט

שוב שגב. הפעם בהרצליה. כי מה שטוב לטראמפ וכו׳. עזבו טראמפ: מה שטוב לישראלים. מה שישראלים אוהבים. עובדה: מלא. כמעט תמיד מלא. ועוד רבע שעה אוזל זמן השולחן שלנו. וצריך להזדרז עם הקינוח, כי המארחת כבר הבהירה שאין הארכת זמן. למרות שהתקשרנו מהדרך להודיע שנאחר ברבע שעה, אבל לא היה לה כל כך מה לעשות, אנשים הזמינו מקום. כי אנשים אוהבים את האוכל של שגב ואת האסתטיקה של האוכל של שגב. ואפילו את שגב עצמו. אני לא חושב שאנשים מטומטמים. אני חושב שאני המטומטם ששוב לא מצליח להבין. הדיל: עסקית הכוללת לחם, מנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו