תוגת הישראליות: למה ישראלים אוהבים כל כך את השף שגב?

גם אם ממש תנסו, בארוחה ב"שגב-ארט" לא תצליחו להתחמק מתועפות של שמן כמהין, פרחים אכילים ו"פינוקים" מהשף. כנראה שכך פיצח שגב משה את הדבר שישראלים חושבים שהם אוהבים

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

שוב שגב. הפעם בהרצליה. כי מה שטוב לטראמפ וכו׳. עזבו טראמפ: מה שטוב לישראלים. מה שישראלים אוהבים. עובדה: מלא. כמעט תמיד מלא. ועוד רבע שעה אוזל זמן השולחן שלנו. וצריך להזדרז עם הקינוח, כי המארחת כבר הבהירה שאין הארכת זמן. למרות שהתקשרנו מהדרך להודיע שנאחר ברבע שעה, אבל לא היה לה כל כך מה לעשות, אנשים הזמינו מקום. כי אנשים אוהבים את האוכל של שגב ואת האסתטיקה של האוכל של שגב. ואפילו את שגב עצמו. אני לא חושב שאנשים מטומטמים. אני חושב שאני המטומטם ששוב לא מצליח להבין.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ