זו ארוחה במסעדה או אזכרה לאנשי "השומר"? - ביקורת מסעדות - הארץ

זו ארוחה במסעדה או אזכרה לאנשי "השומר"?

מידת המוצקות של בשר הדג שהוגש ב"שלו ביער" עוררה חשד שמקורו בים תטיס הקדום. למסעדה שבטבעון יש עבר מפואר – והווה עצוב

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שגיא כהן

"שלו ביער" היא מסעדה עם סיפור נהדר. המסעדה ששוכנת בטבעון ("בתוך יער ענוג", גורס האתר הרשמי. לא פחות) ממוקמת בבית רחב ידיים שפעם, כך מסופר, התכנסו בו אנשי אגודת השומרים. היא הוקמה על ידי איתי שלו, השף הנודד, ואחרי כמה וכמה גלגולים, מלצרית שעבדה במקום רכשה אותה וממשיכה להפעיל אותה עד היום.

הבעיה היא שכמו בלא מעט מקרים אחרים בעמק, סיפור טוב מסתיר מציאות עגומה. היום, המסעדה הזו, שפעם היתה אחת מתריסר המסעדות הטובות בארץ, היא, עד כמה שניתן להתרשם, יותר אולם אירועים שמחלטר כמסעדה. איזה רושם אחר אפשר לקבל כשבמהלך הארוחה במקום שמגדיר עצמו "רומנטי", בעל המסעדה עומד מאחוריך עם חולצת טי אפורה ומשווק באגרסיביות אירוע לשולחן שעדיין ממתין לקינוחיו?

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ