בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זו ארוחה במסעדה או אזכרה לאנשי "השומר"?

מידת המוצקות של בשר הדג שהוגש ב"שלו ביער" עוררה חשד שמקורו בים תטיס הקדום. למסעדה שבטבעון יש עבר מפואר – והווה עצוב

70תגובות

"שלו ביער" היא מסעדה עם סיפור נהדר. המסעדה ששוכנת בטבעון ("בתוך יער ענוג", גורס האתר הרשמי. לא פחות) ממוקמת בבית רחב ידיים שפעם, כך מסופר, התכנסו בו אנשי אגודת השומרים. היא הוקמה על ידי איתי שלו, השף הנודד, ואחרי כמה וכמה גלגולים, מלצרית שעבדה במקום רכשה אותה וממשיכה להפעיל אותה עד היום. הבעיה היא שכמו בלא מעט מקרים אחרים בעמק, סיפור טוב מסתיר מציאות עגומה. היום, המסעדה הזו, שפעם היתה אחת מתריסר המסעדות הטובות בארץ, היא, עד כמה שניתן להתרשם, יותר אולם אירועים שמחלטר כמסעדה. איזה רושם אחר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו