מסעדה שהיא אם כל קלישאות מסעדות הקיבוצים ויוצאי דרום אמריקה

המלצרית שברה דיסטנס, הבשר היה רחוק מלהצטיין ובכל זאת - העסקית המשתלמת של מסעדת "אסאדו בר" בקיבוץ אלונים עושה חשק להצפין שוב

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

האסדו בר בקיבוץ אלונים הוא מקום משמח, וזה בכלל לא קשור לטיב המזון. זו מסעדה שמקיימת בתוכה את כל קלישאות מסעדות הקיבוצים ומסעדות יוצאי דרום אמריקה גם יחד: לא מאוד מוקפד, לא מאוד מודע, אבל מאוד משתדל ובעיקר מאוד מחויך. והתערובת הזאת, צפויה ככל שתהיה, גורמת לך להרגיש מספיק בטוח כדי לעשות שימוש בעוד קלישאה שחוקה, ולקבוע שמדובר במקום בו השלם גדול מסך חלקיו, או מדויק יותר: מסך נתחיו. וכשהנתחים הלא אחידים האלה ארוזים בעסקית די משתלמת, אתה די מהר מוצא עצמך מהרהר באפשרות להצפין שוב. אם לא בשביל האסאדו, בשביל ההתרחשות העולצת שמסביב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ