בגלגולה הנוכחי "קפה אל-נור" עוד יכולה להפתיע

מסעדת "קפה אל-נור" נפתחה מחדש כשיפודיית דגים עם השף רוברט קלוגר. אם ישכילו ללמוד שם מטעויות הם עשויים להיות "ברבוניה" הבאה

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

קפה אל נור מספקת בחודשים אחרונים הצצה לתהליך האבולוציוני שעובר על סצנת המסעדנות שלנו. ראשית היתה מסעדה: ברטי. מסעדה מוצלחת, אבל לא מספיק מצליחה. מה עושים? סוגרים, פותחים משהו חדש ומשנמכים למעדנייה. כלומר, ממשיכים להגיש אוכל, אבל עושים את זה בלי שף ועם הרבה אריזות טייק אוואי שאמורות להגדיל את המחזור. גם זה לא הצליח, בעיקר כי הביצוע לא היה טוב. מה עושים? משנמכים. הפעם למשהו עממי של ממש: מסעדת דגים בסגנון שיפודייה. או בקיצור: סלטים חופשי. ומוסיפים שף: רוברט קלוגר. השפים שלנו אוהבים עכשיו לעשות דברים עממיים. גם הם גילו שזה הרבה יותר משתלם. השלב האבולוציוני הבא כבר יגיע בפיתה. בינתיים יש פה יופי של שיפודיית דגים, שרק צריכה להיפטר מעכבות הגלגולים הקודמים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ