בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשהמסעדה מצטלמת נפלא, מה זה כבר משנה שהאוכל הוא פארודיה על בנאליות

זו לא בושה להיות בית קפה. מסעדת "פּומו" היא דוגמה לטינדריזציה הגורפת של מסעדות ישראל

69תגובות
מסעדת פומו
מוטי מילרוד

מישהו מוכן, בבקשה, לא לפתוח "מקום" אלא מסעדה? צדיק אחד? בסדום? מה שמבדיל, מיד, בין מקום למסעדה הוא מספר הממדים. מקום הוא אירוע דו־ממדי: מה שחשוב זה איך הוא יצטלם, איך הוא יופיע באייטם, או כפי שניסחו זאת אבירי הדו־ממד, שחקני נבחרת ישראל בכדורגל: "רצינו להיראות טוב יותר על המגרש". לא להיות טובים יותר. "להיראות טוב יותר". מסעדת "פומו" (זה קיצור מ"פומודורו" באיטלקית, לא הגיע הזמן לגבש קוד אתי לשמות מסעדות?) היא עוד דוגמה לטינדריזציה הגורפת של מסעדות ישראל. המטרה היא למשוך, איכשהו, נתח תשומת לב...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו