שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

כשהמסעדה מצטלמת נפלא, מה זה כבר משנה שהאוכל הוא פארודיה על בנאליות

זו לא בושה להיות בית קפה. מסעדת "פּומו" היא דוגמה לטינדריזציה הגורפת של מסעדות ישראל

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

מישהו מוכן, בבקשה, לא לפתוח "מקום" אלא מסעדה? צדיק אחד? בסדום? מה שמבדיל, מיד, בין מקום למסעדה הוא מספר הממדים. מקום הוא אירוע דו־ממדי: מה שחשוב זה איך הוא יצטלם, איך הוא יופיע באייטם, או כפי שניסחו זאת אבירי הדו־ממד, שחקני נבחרת ישראל בכדורגל: "רצינו להיראות טוב יותר על המגרש". לא להיות טובים יותר. "להיראות טוב יותר".

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ