בשירותים של המסעדה הזאת כדאי לבקר יותר מפעם אחת

"ריפאבליק" בהוד השרון מצטרפת לגל המסעדות שמספקות יותר הסחת דעת ופחות חוויה קולינרית טובה. אז למה בכל זאת היא מן הפחות מקוממות שביניהן?

שגיא כהן
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שגיא כהן

בלז פסקאל, הפילוסוף הצרפתי בן המאה ה-17 ש"מחשבות" שלו שב ותורגם לאחרונה לעברית, טען לא פעם שמה שחשוב באמת בציד הוא לא הארנבת, אלא הסחת הדעת שהציד מספק. אם פסקל היה רואה את מה שקורה כרגע במסעדות שלנו, הוא היה מבין שהצורך הישראלי הנואש, הגובל בפסיכוטי, בהסחת דעת, הביא למצב שבו אנחנו כבר מוכנים להסתפק גם בארנבות מקרטון. אנשים הולכים אצלנו למסעדות לא בשביל לאכול, אלא בשביל הסחת הדעת. ומרגע שהמסעדנים תפשו את זה, הסחת הדעת הפכה למנה העיקרית בתפריט.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ