טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בשירותים של המסעדה הזאת כדאי לבקר יותר מפעם אחת

"ריפאבליק" בהוד השרון מצטרפת לגל המסעדות שמספקות יותר הסחת דעת ופחות חוויה קולינרית טובה. אז למה בכל זאת היא מן הפחות מקוממות שביניהן?

תגובות
מסעדת ריפבליק
דודו בכר

בלז פסקאל, הפילוסוף הצרפתי בן המאה ה-17 ש"מחשבות" שלו שב ותורגם לאחרונה לעברית, טען לא פעם שמה שחשוב באמת בציד הוא לא הארנבת, אלא הסחת הדעת שהציד מספק. אם פסקל היה רואה את מה שקורה כרגע במסעדות שלנו, הוא היה מבין שהצורך הישראלי הנואש, הגובל בפסיכוטי, בהסחת דעת, הביא למצב שבו אנחנו כבר מוכנים להסתפק גם בארנבות מקרטון. אנשים הולכים אצלנו למסעדות לא בשביל לאכול, אלא בשביל הסחת הדעת. ומרגע שהמסעדנים תפשו את זה, הסחת הדעת הפכה למנה העיקרית בתפריט. מסעדת "ריפאבליק", מסעדה חדשה בהוד השרון, היא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות