בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קפה קדוש בירושלים מדגים איך שומרים על 50 שנות מצוינות

קדוש הוא כנראה המקום היחיד בירושלים שאפשר להעתיק כמו שהוא לתל אביב, לרומא או פריז וכנראה עדיין יהיה כאן תור. איך הם עושים את זה?

50תגובות
קרואפין של קפה קדוש
ארנון בוסאני

עמית: נו יהונתן, אתה חושב שיש לך כוח לעוד חגיגת 50 אחת? יהונתן: בשנה כזו, תמיד. מה הפעם? 50 למסעדה כבר היה לנו בדולפין ים, בשבוע שעבר חגגנו עשור במסעדת "החצר", אני מנסה לחשוב מה עוד נותר – 25 שנה להולדת הספגטי שמנת פטריות? עמית: היית מת. למרות שמבחינת החלביות אנחנו די קרובים. יהונתן: אוי ואבוי. עמית: אל תיפול רוחך. היום הולכים להצדיע למקום שאמנם הינו חלבי, אבל כזה שמהביקור הקודם שלנו בו יצאת דווקא מבסוט מאוד. קפה קדוש, שגם שם חוגגים 50 שנות פעילות.  יהונתן: וואלה. לא היינו שם לדעתי משהו כמו שש...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו