קפה קדוש בירושלים מדגים איך שומרים על 50 שנות מצוינות

קדוש הוא כנראה המקום היחיד בירושלים שאפשר להעתיק כמו שהוא לתל אביב, לרומא או פריז וכנראה עדיין יהיה כאן תור. איך הם עושים את זה?

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

עמית: נו יהונתן, אתה חושב שיש לך כוח לעוד חגיגת 50 אחת?

יהונתן: בשנה כזו, תמיד. מה הפעם? 50 למסעדה כבר היה לנו בדולפין ים, בשבוע שעבר חגגנו עשור במסעדת "החצר", אני מנסה לחשוב מה עוד נותר – 25 שנה להולדת הספגטי שמנת פטריות?

עמית: היית מת. למרות שמבחינת החלביות אנחנו די קרובים.

יהונתן: אוי ואבוי.

עמית: אל תיפול רוחך. היום הולכים להצדיע למקום שאמנם הינו חלבי, אבל כזה שמהביקור הקודם שלנו בו יצאת דווקא מבסוט מאוד. קפה קדוש, שגם שם חוגגים 50 שנות פעילות. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ