שגיא כהן
שגיא כהן

יש משהו מרפה ידיים בלנסוע עד עכו רק כדי למצוא עצמך שוב בתל אביב. ומסעדת "אל מרסה", ששוכנת במעגן של הסירות עם האורות הצבעוניים בנמל עכו, היא מסעדה תל אביבית למהדרין. ואפילו קצת יותר. תיאורטיקן תרבות אולי היה קורא לה סימולקרה של מסעדה תל אביבית – העתק של משהו, שאין לו מקור. אבל, בעצם, הרבה יותר מאשר כחיקוי היא נראית כמו מסעדה תל אביבית שאכלה את הפטריה ההיא מארץ הפלאות ותפחה מעבר לכל שיעור. עוד כמה מרכיבים בכל מנה, עוד תיבול אגרסיבי, עוד חופן גרגירי מלח. הכל כמו בתל אביב – רק מוקצן. וגם זה – אתה תופש את הראש – הרי בעצם הכי תל אביבי שאפשר. ואז – עוד קצת.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ