בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קצת פחות מאמצים להיות תל אביבית יהפכו את "אל מרסה" למסעדה טובה יותר

ב"אל מרסה" העכואית השקיעו הרבה מאמצים וכוונות טובות, כדי להיראות כמו מסעדה תל אביבית אקסטרה. אבל עוד לא מאוחר לחזור הביתה

38תגובות

"אל מרסה". נמל עכו
דרור כץ

יש משהו מרפה ידיים בלנסוע עד עכו רק כדי למצוא עצמך שוב בתל אביב. ומסעדת "אל מרסה", ששוכנת במעגן של הסירות עם האורות הצבעוניים בנמל עכו, היא מסעדה תל אביבית למהדרין. ואפילו קצת יותר. תיאורטיקן תרבות אולי היה קורא לה סימולקרה של מסעדה תל אביבית – העתק של משהו, שאין לו מקור. אבל, בעצם, הרבה יותר מאשר כחיקוי היא נראית כמו מסעדה תל אביבית שאכלה את הפטריה ההיא מארץ הפלאות ותפחה מעבר לכל שיעור. עוד כמה מרכיבים בכל מנה, עוד תיבול אגרסיבי, עוד חופן גרגירי מלח. הכל כמו בתל אביב – רק מוקצן. וגם זה – אתה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו