בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כזה סנדוויץ' עוד לא אכלתם

במבנה העגול הקטן בשדרות בן מימון בירושלים פתחה בוגרת מאסטר שף רחל בן אלול את "רחל" – מקום שהוא יותר קיוסק מאשר מסעדה, אבל טומן בחובו סנדוויצ'ים שמעיפים את המוח

41תגובות
הסנדוויצ'ים של רחל
אסף קרלה

עמית: היום אני סקרן כמו שהרבה זמן לא הייתי לפני מדור שלנו. יהונתן: הגיע הזמן. אחרי אינספור מדורי הצדעה וחגיגות, מן הראוי לשוב לתלם ולאחת המטרות המקוריות והחשובות ביותר שלנו – ביקור במקומות חדשים. עמית: מזה תקופה ארוכה שבעיר מדברים על בית האוכל החדש של רחל בן אלול, מי שהגיעה למקום השני בעונה החמישית של מאסטר שף. יהונתן: תקופה ארוכה מאוד – כמעט שנתיים חלפו מאז הגמר שבו הפסידה בן אלול למאסימיליאנו די מטאו האיטלקי החביב, מאז שודרה כבר העונה שישית והשביעית בפתח, אז האם סוף-סוף הגיע הרגע? עמית: בדיוק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו