כזה סנדוויץ' עוד לא אכלתם

במבנה העגול הקטן בשדרות בן מימון בירושלים פתחה בוגרת מאסטר שף רחל בן אלול את "רחל" – מקום שהוא יותר קיוסק מאשר מסעדה, אבל טומן בחובו סנדוויצ'ים שמעיפים את המוח

יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יהונתן כהן ועמית אהרנסון / כל העיר

עמית: היום אני סקרן כמו שהרבה זמן לא הייתי לפני מדור שלנו.

יהונתן: הגיע הזמן. אחרי אינספור מדורי הצדעה וחגיגות, מן הראוי לשוב לתלם ולאחת המטרות המקוריות והחשובות ביותר שלנו – ביקור במקומות חדשים.

עמית: מזה תקופה ארוכה שבעיר מדברים על בית האוכל החדש של רחל בן אלול, מי שהגיעה למקום השני בעונה החמישית של מאסטר שף.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ