יש הרבה מסעדות סבירות בראשל"צ, סאן פלאוור היא לא אחת מהן

אם סופגניות עוף, מנות מתוקות, אגרולים שמנוניים ואיום מתמיד בקנסות זה הקטע שלכם – כנראה שהמסעדה הסינית הוותיקה בראשון לציון נועדה בשבילכם

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

מישהו יודע לאן נעלם החמוץ מהחמוץ-מתוק שלנו? כי כבר יותר מדי זמן אני בחיפושים. מנסה מנות עוף במשרה חמוץ-מתוק, בודק רטבים ומטבלים המצהירים על עצמם כחמוצים-מתוקים. וכלום. אפילו לא זיכרון של חמיצות. רק מתוק. ממש מתוק. הכי מתוק שאפשר. תהיתי אם כך היה מאז ומתמיד, ומתי הועלמה החמוציות ופינתה מקומה למתיקות דביקה. בסאן פלוואר, מסעדה סינית שפועלת מ-1983, מתהדרים בשני אלמנטים רבי רושם: המסעדה הסינית הראשונה בראשון לציון וצוות טבחים מהונג קונג. ובכל זאת: מתוק. רק מתוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ