יש הרבה מסעדות סבירות בראשל"צ, סאן פלאוור היא לא אחת מהן

אם סופגניות עוף, מנות מתוקות, אגרולים שמנוניים ואיום מתמיד בקנסות זה הקטע שלכם – כנראה שהמסעדה הסינית הוותיקה בראשון לציון נועדה בשבילכם

עומר שוברט
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר שוברט

מישהו יודע לאן נעלם החמוץ מהחמוץ-מתוק שלנו? כי כבר יותר מדי זמן אני בחיפושים. מנסה מנות עוף במשרה חמוץ-מתוק, בודק רטבים ומטבלים המצהירים על עצמם כחמוצים-מתוקים. וכלום. אפילו לא זיכרון של חמיצות. רק מתוק. ממש מתוק. הכי מתוק שאפשר. תהיתי אם כך היה מאז ומתמיד, ומתי הועלמה החמוציות ופינתה מקומה למתיקות דביקה. בסאן פלוואר, מסעדה סינית שפועלת מ-1983, מתהדרים בשני אלמנטים רבי רושם: המסעדה הסינית הראשונה בראשון לציון וצוות טבחים מהונג קונג. ובכל זאת: מתוק. רק מתוק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ