טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש הרבה מסעדות סבירות בראשל"צ, סאן פלאוור היא לא אחת מהן

אם סופגניות עוף, מנות מתוקות, אגרולים שמנוניים ואיום מתמיד בקנסות זה הקטע שלכם – כנראה שהמסעדה הסינית הוותיקה בראשון לציון נועדה בשבילכם

תגובות
סופגניות עוף
עומר שוברט

מישהו יודע לאן נעלם החמוץ מהחמוץ-מתוק שלנו? כי כבר יותר מדי זמן אני בחיפושים. מנסה מנות עוף במשרה חמוץ-מתוק, בודק רטבים ומטבלים המצהירים על עצמם כחמוצים-מתוקים. וכלום. אפילו לא זיכרון של חמיצות. רק מתוק. ממש מתוק. הכי מתוק שאפשר. תהיתי אם כך היה מאז ומתמיד, ומתי הועלמה החמוציות ופינתה מקומה למתיקות דביקה. בסאן פלוואר, מסעדה סינית שפועלת מ-1983, מתהדרים בשני אלמנטים רבי רושם: המסעדה הסינית הראשונה בראשון לציון וצוות טבחים מהונג קונג. ובכל זאת: מתוק. רק מתוק. הדיל: עסקית הכוללת מרק, אגרול, מנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות