טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כמה רחוק אתם מוכנים לנסוע בשביל ארוחת דגים מהטעימות והמשתלמות בישראל?

גם במשכנה החדש, "סבידה" מציעה דגים מצוינים בתמחור אטרקטיבי. אפילו ביום בו עולים רק בורי ומוסר

תגובות
מסעדת סבידה
עומר שוברט

סבידה היא מסעדת דגים עם קונפסט מהפכני: דגה יומית טרייה מהים. לא מבריכות, לא מחקלאות ימית, לא מייבוא, לא מהקפאה. אשכרה מהים. זה עם הגלים. הבעיות האובייקטיביות של הים שלנו מוכרות, והן נוטות להחריף בחודשי הקיץ. אתה מגיע עד עכו, עניין לא פשוט לאו דווקא מטעמי מרחק, ומגלה שהבוקר עלו רק בורי ומוסר. ומכאן, אפשר כנראה רק לעלות. הדיל: ארוחה הכוללת לחם, שישה סוגי סלטים ושני סוגי דגים במחיר של 100 שקל לסועד. האוכל: ה-Waze טען שמעבר בתשלום במנהרות הכרמל יחסוך רבע שעה. Waze תמיד מושך לכבישי אגרה, אבל הפעם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות