סבידה: כמה רחוק אתם מוכנים לנסוע בשביל ארוחת דגים מהטעימות והמשתלמות בישראל?

גם במשכנה החדש, "סבידה" מציעה דגים מצוינים בתמחור אטרקטיבי. אפילו ביום בו עולים רק בורי ומוסר

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

סבידה היא מסעדת דגים עם קונפסט מהפכני: דגה יומית טרייה מהים. לא מבריכות, לא מחקלאות ימית, לא מייבוא, לא מהקפאה. אשכרה מהים. זה עם הגלים. הבעיות האובייקטיביות של הים שלנו מוכרות, והן נוטות להחריף בחודשי הקיץ. אתה מגיע עד עכו, עניין לא פשוט לאו דווקא מטעמי מרחק, ומגלה שהבוקר עלו רק בורי ומוסר. ומכאן, אפשר כנראה רק לעלות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ