טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המהפכה של "ג'וז ולוז"

ב"ג'וז ולוז" לא מניחים דברים על דברים, מקשטים בפרחים וקוראים לזה "מטבח עכשווי", אלא ממש מבשלים. וזה רק אחד הדברים שהופכים אותה למסעדה נדירה באיכותה

תגובות
מסעדת ג'וז ולוז
דודו בכר

את האמרה "אין לשפוט ספר על פי כריכתו" טבע, כידוע, גרפיקאי כושל. בדיוק כפי שאת הקלישאה "אל תדון יין על פי הקנקן" המציא קדר עם שתי ידיים שמאליות. מסעדת "ג'וז ולוז" המקסימה, לעומת זאת, היא דוגמה לכך שלפעמים רושם ראשון יכול לתעתע. כי זו מסעדה כל כך קשה לצפייה. ניסיתי למצוא דרך עדינה לנסח את הדברים, אבל איכשהו, צער בעלי חיים לרהיטים גוססים נשמע לי אפילו יותר גרוע. מאיפה להתחיל? מהקירות שצבועים בירוק־רעל ובאדום־מגלשות? מאוסף גופי התאורה שנראים כאילו נמלטו ממוסד לגופי תאורה תשושי עמעום? מהכיסאות...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות