בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדה הכשרה שתגרום לכם לחזור בשאלה

הניסיון לאכול כמו שצריך בעזריאלי הביאו את עומר שוברט אל מסעדת השף הכשרה "הקומה ה-11". הממצאים: בשר במרקם גומי, ירקות בטעם קופסת שימורים וסלמון שטבע בשלולית שמן

49תגובות
נתח קצבים של הקומה ה-11
עומר שוברט

״הקומה ה-11״ במגדלי עזריאלי היא ״מסעדת שף כשרה בתל אביב״. יש לא מעט מסעדות כשרות בתל אביב, אבל כאן מקפידים לצעוק את העניין. אולי מאמינים שלקונפליקט בין ״תל אביב״ (השמאלנים אוכלי השרצים מהכנסים של דוד ביטן) ל״כשרה״ (אלוהים, זכות אבות על נדל״ן) יש היום פוטנציאל שיווקי. עכשיו רק צריך לדאוג שהאוכל הזה לא יגרום לאף אחד לחזור בשאלה. הדיל: עסקית הכוללת לחם ומטבלים, שתייה קלה ומנה ראשונה (מרק, סלט פפאיה, חציל, סלט) במחיר העיקרית. מחירי העיקריות נעים בין 64 שקל (ניוקי עם ארטישוק) ל-184 שקל (קדירת צלעות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו