בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשמסעדת היוקרה מנסה להכניס את הידיים שלה לכיס שלכם

במסעדת קלואליס של ויקטור גלוגר יודעים בהחלט איך לטפל בדגים ובחומרי גלם מהים, חבל שארוחה שם מסתיימת בטעם חמצמץ ולא בגלל הקינוח

65תגובות
פורל על ניוקי
עומר שוברט

מסעדה יקרה, בטח בצהריים, זה יותר עניין של תחושה מאשר של מחיר. חמישים שקל לפה או לשם לא משנים יותר מדי לאנשים שיושבים בצהריים במסעדות שף. כשרוצים לחסוך, אוכלים היום שף בפיתה. ברוב המסעדות הפנימו את העניין ומנסים לייצר לפחות מראית עין של תמחור אטרקטיבי ומידה של נדיבות. וגם אם מדובר באשליה (בפועל - המנות קטנות יותר וחוסכים עליכם בחומרי הגלם), לרוב זה מספיק כדי לייצר את התחושות הנכונות. בעסקית הצהריים של קלואליס הוותיקה ברמת גן משום מה מתעקשים לייצר תחושות אחרות, מהסוג שמרגישים כשמישהו מנסה להכניס...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו