כשמסעדת היוקרה מנסה להכניס את הידיים שלה לכיס שלכם

במסעדת קלואליס של ויקטור גלוגר יודעים בהחלט איך לטפל בדגים ובחומרי גלם מהים, חבל שארוחה שם מסתיימת בטעם חמצמץ ולא בגלל הקינוח

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר שוברט

מסעדה יקרה, בטח בצהריים, זה יותר עניין של תחושה מאשר של מחיר. חמישים שקל לפה או לשם לא משנים יותר מדי לאנשים שיושבים בצהריים במסעדות שף. כשרוצים לחסוך, אוכלים היום שף בפיתה. ברוב המסעדות הפנימו את העניין ומנסים לייצר לפחות מראית עין של תמחור אטרקטיבי ומידה של נדיבות. וגם אם מדובר באשליה (בפועל - המנות קטנות יותר וחוסכים עליכם בחומרי הגלם), לרוב זה מספיק כדי לייצר את התחושות הנכונות. בעסקית הצהריים של קלואליס הוותיקה ברמת גן משום מה מתעקשים לייצר תחושות אחרות, מהסוג שמרגישים כשמישהו מנסה להכניס לך ידיים לכיסים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ